top of page

no yellow please... blonde girls Best friend


o

smo Silverising Shampoo. Een sulfaatvrije formule om ongewenste gele tinten in haar met highlights, gebleekt haar of haar met blonde tinten te bannen. Effectief in het ophalen van zilvertinten in wit of grijs haar. Maakt het haar glanzend en zacht en blaast de kleur nieuw leven in. Gebruik: Gelijkmatig verdelen over nat haar. Laat 3 tot 5 minuten inwerken voor maximale resultaten. Masseer zachtjes in, spoel en herhaal indien nodig. Voor de beste resultaten: Nadien zilverconditioner gebruiken.

Osmo Silverising Conditioner. Een sulfaatvrije conditioner die gemaakt is om heldere, levendige kleuren te behouden. Perfect voor grijze, witte of blonde tinten. Het haar wordt getransformeerd waardoor het zacht, glanzend en ongelooflijk stralend is door het neutraliseren van alle gele tinten. Gebruik: Na het wassen zachtjes in het haar masseren en concentreren op de punten. Laat voor de beste resultaten 3 tot 5 minuten rusten vooraleer grondig uit te spoelen.

Osmo Silverising Violet Protecting & Tone Styler. Een styling- en tonifiërende spray voor blond haar en haar met highlights. U hoeft het niet uit te spoelen. Helpt bij de bescherming van de schade door hitte terwijl violettoners helpen beschermen tegen ongewenste koperachtige tinten en de uitstraling helpen verbeteren. Gebruik: Goed schudden. Spray gelijkmatig over handdoekdroog haar. Doorkammen en stylen zoals gewoonlijk.


Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page