top of page

glanzende haar??? hier op de oplossing


Osmo Blinding Shine Conditioner. De ultieme glansconditioner voor ultragladde, kroesvrije resultaten. Deze lichtgewichtformule, verrijkt met extracten van moringaolie en zijdeproteïne, helpt om het haar te voeden en te hydrateren, stimuleert de levendigheid en de glans en maakt het haar zacht, gezond en makkelijk in model te brengen. Gebruik: Gelijkmatig verdelen over nat haar. Masseer zachtjes in, spoel en herhaal indien nodig. De beste resultaten in combinatie met Blinding Shine shampoo.

Osmo Blinding Shine Shampoo. De ultieme glansshampoo voor supergladde, glanzende resultaten. De zachte formule, met extracten van moringaolie en zijdeproteïne, zuivert en revitaliseert het haar. Het stimuleert ook de natuurlijke levendigheid, glans en veerkracht. Gebruik: Gelijkmatig verdelen over nat haar. Masseer zachtjes in, spoel en herhaal indien nodig. Gebruik daarna Blinding Shine conditioner voor de beste resultaten. Geschikt voor alle haartypes.

Osmo Blinding Shine Serum. Deze lichtgewicht formule met moringaolie, perfect om recht of krullend haar te temmen, biedt een fantastische glans en supergladde, kroesvrije resultaten voor elke stijl. Geïnfuseerde UV-filters ter bescherming van het haar. Dit resulteert in glanzend, gezond uitziend haar. Gebruik: Verdeel gelijkmatig over lengten en punten op handdoekdroog haar. Doorkammen. Föhnen voor een gladde, strakke afwerking of aan de lucht laten drogen voor kroesvrije resultaten.


Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page